Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Harga Pulsa Murah Pulsa All Operator, Token PLN, Voucher Games dan PPOB

Didi Kempot – Magelang Nyimpen Janji Lyric

Video Music Didi Kempot – Magelang Nyimpen Janji

Didi Kempot – Magelang Nyimpen Janji Lyric

yo neng kene iki
yo neng kutho iki
neng kutho magelang
pager ijo sing nyekseni

kowe tak enteni
kowe tak kangeni
ojo lali aku
setyo nganti tekan pati

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene nyatane setyo ing janji ouooo

yo neng kene iki, yo neng kutho iki
neng kutho magelang, pager ijo sing nyekseni
kowe tak enteni, kowe tak kangeni
ojo lali aku setyo nganti tekan pati

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene nyatane setyo ing janji

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene nyatane setyo ing janji

padhang jinglang rasane atiku iki
yen kowe sayang aku ngimbangi
angin wengi gunung tidar sing nyekseni
nganti tekan seprene magelang sing nyimpen janji ouooo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *