Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Harga Pulsa Murah Pulsa All Operator, Token PLN, Voucher Games dan PPOB

Intan Rahma – Kangen

Video Intan Rahma – Kangen

Intan Rahma – Kangen Lyrics

Wes nganti numpuk roso kangen iki
Sue ra petok opo kowe wes lali
Adoh neng moto cerak neng ati
Kapan kowe teko ku setyo ngenteni

Senajan mung sedelo
Tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku
Wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku
Ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Neng kene ku mung isoh ndungo
Setiamu bakal tak jogo
Kuncine podo le percoyo
Ojo pisan gawe kuciwo
Nahan rindu rasane loro
Pengen petok adoh neng moto
Suaramu sing keno nggo tombo
Tombo kangen neng njero dodo
Wes kowe ojo pisan miker
Yakin dadi siji yen wis takdir
Bakal tak tunggu senajan suwe
Noto urip bareng selawase

Senajan mung sedelo
Tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku
Wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku
Ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Wes nganti numpuk roso kangen iki
Sue ra petok opo kowe wes lali
Adoh neng moto cerak neng ati
Kapan kowe teko ku setyo ngenteni

Senajan mung sedelo
Tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku
Wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku
Ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Senajan mung sedelo
Tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku
Wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku
Ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *