Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Harga Pulsa Murah Pulsa All Operator, Token PLN, Voucher Games dan PPOB

Linda Ayu – Wes Lali

Video Linda Ayu – Wes Lali

Lirik Lagu Linda Ayu – Wes Lali
Opo ora eling
Opo uwis lali
Janjimu karo awakku
Cinta sampek mati

Ra bakal ninggalno
Tetep njogo ati
Sing orang arep ngeliyo
Cintamu nang awakku

Opo ora eling
Opo pancen nglelali
Janji sehidup semati
Bareng dilakoni

Ra bakal ninggalno
Ora arep nyidro
Sing ora arep ngeliyo
Cintamu nang awakku

Saiki bedo sing tak rasakno
Awakmu wis gelem ngeliyo
Janjimu opo wis mbok lalekno
Janjimu tresno seneng siji mung karo aku

Aku lilo
Senajan awakmu malah milih wong liyo
Aku trimo
Masiyo awakmu bakal adoh nang moto

Ning awakmu tetep urip neng atiku
Masiyo loro ati sing tak tompo
Sesek ati tak roso

Aku lilo
Senajan awakmu malah milih wong liyo
Aku trimo
Masiyo awakmu bakal adoh nang moto

Aku lilo
Senajan awakmu malah milih wong liyo
Aku trimo
Masiyo awakmu bakal adoh nang moto

Ning awakmu tetep urip neng atiku
Masiyo loro ati sing tak tompo
Mbrebes mili banyu moto
Hooo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *