Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Harga Pulsa Murah Pulsa All Operator, Token PLN, Voucher Games dan PPOB

Nella Kharisma – Kroso Kenceng

Video Nella Kharisma – Kroso Kenceng

Lirik Lagu Nella Kharisma – Kroso Kenceng

kroso kenceng dikendo’ne
yen spaneng didolane
ojo mikir wes dalane
dilakoni nyantai wae

ojo kepikiran tresnoku uga tenanan
ning aku ra janji yen ora bakal …
dilakoni wae pacaran koyo tenanan
perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran
ojo sampai janji iki yo dadi tagihan
ra usah dipikir kuwi urusan mburian
sing penting saiki jalinan cinta berjalan

kroso kenceng dikendo’ne, yen spaneng didolane
ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

kroso kenceng dikendo’ne, yen spaneng didolane
ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

ojo kepikiran tresnoku uga tenanan
ning aku ra janji yen ora bakal …
dilakoni wae pacaran koyo tenanan
perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran
ojo sampai janji iki yo dadi tagihan
ra usah dipikir kuwi urusan mburian
sing penting saiki jalinan cinta berjalan

kroso kenceng dikendo’ne, yen spaneng didolane
ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

kroso kenceng dikendo’ne, yen spaneng didolane
ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *