Harga Pulsa Murah Pulsa All Operator, Token PLN, Voucher Games dan PPOB

Nella Kharisma – Prasasti Asmoro Lyrics

Sumpah Ai love you
Aku padamu
Neng jero ati iki ono gambar waru
Ra ono liyane

Yo mong kanggo koe
Sepenuh hati ini
Tak weneh ne

Alebyu sayang
Jangan menghilang
Mbok tinggal aku dewe
Karo ayang ayang

Meski koe tego gawe ati loro
Ku simpan namamu
Ono ing prasasti asmoro

Berawal dari sorot pandang mata
Lalu berkenalan dan saling bertukar nama
Dan hari-hariku pun slalu memikirkanya
Ini kah yang disebut cinta pandangan pertama

Selang waktu berlalu dan kita pun pacaran
Kowe lan aku ngikat janji
Nali katresnan
Nanging nyatane janjimu amung ono lambe
Kamu dan aku kudu pisah
Cukup mung semene

Naliko udan gerimes
Kowe lan aku nangis
Naliko pisahan
Kepayong petenge mendong

Ati kelayung layung
Tresnoku wurung
Sumpah Ai love you
Aku padamu

Neng jero ati iki ono gambar waru
Ra ono liyane
Yo mong kanggo koe

Sepenuh hati ini
Tak weneh ne
Alebyu sayang
Jangan menghilang

Mbok tinggal aku dewe
Karo ayang ayang
Meski koe tego gawe ati loro
Ku simpan namamu

Ono ing prasasti asmoro
Selang waktu berlalu dan kita pun pacaran
Kowe lan aku ngikat janji
Nali katresnan

Nanging nyatane janjimu amung ono lambe
Kamu dan aku kudu pisah
Cukup mung semene
Naliko udan gerimes

Kowe lan aku nangis
Naliko pisahan
Kepayong petenge mendong
Ati kelayung layung

Tresnoku wurung
Sumpah Ai love you
Aku padamu
Neng jero ati iki ono gambar waru

Ra ono liyane
Yo mong kanggo koe
Sepenuh hati ini
Tak weneh ne

Alebyu sayang
Jangan menghilang
Mbok tinggal aku dewe

Karo ayang ayang
Meski koe tego gawe ati loro
Ku simpan namamu
Ono ing prasasti asmoro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *